Aanbod

aanbod

Met een ei kun je alle kanten op. Met Ovum is dat niet anders, toch doen we een poging tot omelet in een smaak naar keuze: strategie, imagineering, content development, toespraken…

Strategie

Het 7E-boekAls ontwerpster van het 7E-model heb ik wel wat kaas gegeten van communicatie- en zelfs beleidsstrategieën, wanneer het om het aansporen van gedrag gaat. Ik schuif graag mee rond de tafel bij het bespreken van opzetten, het beoordelen van plannen of het bijsturen van campagnes, maar ik werk net zo graag ook zelf mee aan opzetten van nieuwe strategieën.

Toespraken, MC en workshops

schermafbeelding-39Naar verluidt kan ik een groep toch wel wat begeesteren, verwonderen en inspireren. Geen flauw idee hoe dat opeens in mijn lijf terecht is gekomen, maar misschien zit 40 jaar podiumervaring daar wel voor wat tussen. Ik geef toespraken over strategie, gedragsverandering en communicatie, word ook steeds vaker als MC voor congressen gevraagd en begeleid ook workshops over het 7E- en het Elvis-model.

 • voor toespraken word ik vertegenwoordigd door de mensen van Read My Lips
 • voor de workshops over 7E hok ik samen met het 7E-team
 • voor auteurslezingen kun je terecht bij het Vlaams Fonds voor de Letteren
 • voor al de rest (waaronder workshops over beleving, MC-schap, LGBT-toespraken… ) bel of mail je me toch gewoon? Verder scrollen naar beneden.

Imagineering

Door het succes van het 7E-model zou ik zelf haast vergeten dat ik mijn roots in het belevingswereldje heb. Als imagineer creëerde ik televisieprogramma’s en tentoonstellingen, belevingsboekjes, events en werkte ik mee aan het uitbouwen van musea en belevingscentra. Hiervoor ontwikkelde ik vele jaren geleden het ELVIS-model, dat het nog steeds prima stelt, dank u.
Ik denk nog steeds mee wanneer concepten, events, instellingen, ruimtes, exposities, boeken… belevingsvoller moeten worden ingekleurd of je wil brainstormen over nieuwe ideeën. Als je wil, kan ik ook het voortouw nemen of de groep begeleiden met workshops.

 • elvisStertv-programma’s (Waarde Landgenoten, De Blote Belg, Alles of niets…)
 • belevingsboekjes (Week van de Smaak, Kom op tegen Kanker, Iedereen Woordenaar…)
 • belevingscentra, musea en tentoonstellingen (Vermeercentrum, Portret van een Woordenaar, het Kennislab, Het Getal 10…)
 • andere: het Limes-spel, de Koesterburen-carrousel, Bibliotheekweek, Week van de Fair Trade,..

Content development

Daarnaast hou ik ook heel erg van het invullen van die verpakkingen. We kunnen die toch niet leeg achterlaten, nietwaar. Bovendien blijk ik er niet eens slecht in te zijn. Ik schreef al vele boekjes, columns en brochures vol, was hoofd- en eindredactrice voor tv-programma’s en tijdschriften, bedacht brand-verhalen, schreef jeugdverhalen, scenario’s en treed nog regelmatig op als script doctor.

 • Scenario’s voor radio- en tv-spots, bedrijfsfilms, documentaires (o.a. prijswinnend Whisky: the Islay edition, Toon Hermans ‘Ik doe maar wat’, …), televisieprogramma’s (Kotmadam, Chris & co, De Kliniek,… )…
 • Brand-boekjes en -tijdschriften (Electrolux, Kom op Appels, Apple, HP, Nokia, ZiZo, Week van de Smaak, Limes-verhalen…)
 • Columns en opiniestukken (Radio 1- Het Vrije Westen, De Standaard, Brugs Handelsblad, Klara-Ondertoon,… )
 • Jeugdboeken over diversiteit (Plafondmeisje, Kussen helpt niet, Zeven dubbeltjes en een trein, De keuze van Wind) en wetenschap (De Parameters – De laatste kans op Kosmos (i.v.))

Contact

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.