Referenties

Toespraken

“Ik dacht eerst aan ‘sprankelend’ als ik Frans presentaties wilde beschrijven, maar ‘vuurwerk’ lijkt me een beter woord. Een vuurwerk van feiten en voorbeelden, methodes en praktijken, humor en zakelijkheid dat op je afkomt, en waar je naar moet blijven kijken en luisteren.”

Karl Musschoot
Afdelingshoofd Communicatie – Vlaamse overheid
Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid

“Fran was een van  de sprekers op de vijfde editie van EuroPCom, het Europees Congres voor Overheidscommunicatie. Met veel enthousiasme en overtuiging deelde ze haar ervaringen en bracht ze innovatieve antwoorden op strategische vragen.”

Tom De Smedt
Communicatie
EU Comité van de Regio’s

 

Fran? Een unieke combinatie van expertise en enthousiasme. Inhoudelijk sterk. Kent haar zaak. Maar weet het ook goed te brengen: toegankelijk, gedreven, energiek. Mét een goede feeling: gebald en to-the-point waar nodig; uitvoeriger en diepgaander waar mogelijk.
Het resultaat? Steeds nieuwe ideeën én goesting om er zelf mee aan de slag te gaan.

Peter Van Humbeeck
attaché bij de studiedienst van de
Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen

“Fran brengt op een no-nonse manier en met volle overtuiging haar boodschap vol inzichten en tips.  Haar aanpak en stijl boeien de deelnemers.  Ze brengt een bijzondere mix van gedragspsychologie en communicatietips. Wil je eindelijk communiceren met effect, dan is haar advies een must voor elke communicatie-strategie.”

Nadja Desmet
Sociale media strateeg http://www.e-visie.be
Stafmedewerker VVSG

“Fran Bambust heeft de gave van het woord. Zij enthousiasmeert als geen ander en spreekt in vurige tongen. Een dame met kennis én pit.”

Silvie Moors
artistiek leider, DE DAGEN

“Fran Bambust slaagt er telkens in (zelfs als laatste spreker op een ‘intense’ studiedag) om de toehoorders mee te nemen in hét communicatieverhaal. Haar enthousiasme,  vakkennis, positivisme en realiteitszin overtuigen eenieder. Dankzij Fran wordt communicatie een evidentie.”

Brigitte Beernaert
architectuurhistoricus, erfgoedconsulent, Stad Brugge

“Fran …. in 1 woord: begeesterend.
In meerdere: een dame die door haar enthousiasme, passie en kennis van zaken een publiek moeiteloos kan meenemen in haar verhaal. Ze verdiept zich in de materie en maakt het haar eigen waardoor ze weet waar ze over praat. Dat combineert ze met een inspirerende gave van overbrengen en dat maakt nu net die winnende combinatie. Het is telkens een waar genoegen om met haar samen te werken en ik kijk al uit naar de volgende gelegenheid…”

Martine Van Driessche
Directrice Belgische Vereniging voor Interne Communicatie

“Fran is een rastalent, die haar enthousiaste, entertainende stijl probleemloos weet te koppelen aan het serieux van haar boodschap. Of het nu voor 15 minuten is of voor 2 uur, het is er telkens boenk op.”

Jan Van Hee
Arteveldehogeschool, medeorganisator IMGent.

Strategie, imagineering en content

“Fran is het prototype van de ‘homo universalis’: deze dame is van vele markten thuis. Of het nu gaat om het uitschrijven van een strategie, het doorvertalen naar creatieve concepten en producten (‘imagineering’ zo noemt ze dat zelf), copywriting (waarbij ze ook heel snel in de inhoud gaat staan)… Maar ook softwarepakketten en AV-productie heeft ze helemaal in haar vingers. Fran is me doorheen onze samenwerking blijven verrassen en verbazen met haar veelzijdigheid en creativiteit. Haar loyale werkkracht apprecieer ik ten zeerste.”

Ewoud Monbaliu
Zaakvoerder Levuur

“Fran is een geëngageerd mens en een van de meest intelligente en creatieve mensen die ik ken. Zeker niet dertien in een dozijn, maar erg uitzonderlijk.”

Erik Bär
Tinker Imagineers

“Fran is een van de meest productieve creatieven die ik ken – en bovendien altijd hoge kwaliteit eist van zichzelf. Fran is uitnemend gezelschap bovendien. Waar zou Vlaanderen zijn zonder?”

Patrick van der Hijden
Angl, journalist, strateeg

“Fran is one of a kind. She can manage a project on her own, moving mountains! From writing to designing to technical stuff, she can do it all. And always with an openness and sensitivity that is really moving and good for the soul.”

Joris Nees
COC Nederland

“Fran is one of the most inspiring persons I’ve ever met. First-class storyteller, author, imagineer, information-architect and a female wikipedia of all kind of great facts and insights. But above all, Fran is an exciting motivator, a person who gets things moving.”

Hannes Couvreur
Superbly Human, Coach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.