Het 7E-model. Ook iets voor de LGBT-beweging?

Voor ik met Ovum naar buiten stapte en me profileerde als communicatie- en beleidsadviseuse, was ik actief in de holebi- en transgenderbeweging. Ik was er binnen de koepel çavaria actief als woordvoerster en hoofdredactrice van het LGBT-blad ZiZo, en dat merk je nog wel aan mijn teksten. Zeker het nakende 7E-boek, dat mijn 7E-model voor gedragsverandering uitlegt, is doorspekt met referenties naar die periode.
Aanleiding genoeg voor mijn opvolger bij ZiZo om te zoeken naar de links tussen de twee. Wat is dat 7E-model en kan de LGBT-beweging er iets mee?
Het artikel is te lezen in het nieuwe nummer van ZiZo-magazine, maar – met dank aan de ZiZo-redactie – ook hier:

Het 7E-boek verschijnt begin juni; ZiZo-magazine is nu al gratis mee te grabbelen op de vaste afhaalpunten.

Auteur: Fran Bambust

Factotum: imagineer, stratege, concept & content developer, auteur van het 7E-model en jeugdboeken als Plafondmeisje.