7E, the movie van de slides

Sinds begin 2015 ben ik merrie in de stal van Read my Lips, waar ik tussen coryfeeën als Noel Slangen, Clo WillaertsJan VerheyenAnnemie Struyf, Annelies BeckSteven Vromman en het vleesgeworden meningsverschil Luckas Vander Taelen te huur wordt aangeboden. En nogal wat organisatie hebben hier het voorbije jaar gebruik van gemaakt.

Zo sprak ik de voorbije maanden voor zowel De Lijn, Vlofin, de Logo’s, provincie Vlaams-Brabant, Neos, de VVSG, het COC, COMMnet, VVJ, VSV… en telkens paste ik de presentatie aan aan het publiek van het moment. Je wil immers inspelen op de vraag van de groep, toch, ook al is die doorgaans heel divers en is anderhalf uur uiteraard te kort om de uitgangspunten van gedragswetenschappelijk denken mee te geven, de 7E-methodiek uit te leggen en heel concreet eeuwige helderheid te verschaffen.

Maar ik heb de indruk dat de toespraken worden genoten, dat de zin van en in het model toch wordt gewekt, en dat velen de zaal met goesting en inspiratie verlaten.

Ik streef ernaar een steeds betere spreekster te worden, en hoop tegen 2271 de perfecte toespraak te geven. Intussen kun je hier toch al genieten van de ‘slides’ van een van mijn recentste… Het publiek zag het overigens niet zo, want de projector liet het toen afweten. De Experience van een gebrekkige Enable, met weerslag op Enlighten, maar gelukkig niet op Enthuse!

VLOFIN2

Auteur: Fran Bambust

Factotum: imagineer, stratege, concept & content developer, auteur van het 7E-model en jeugdboeken als Plafondmeisje.