Samengevat staat netjes: 7E’s in een Prezi.

screenshot prezi

Wil je een snelle opfrissing van het 7E-model en de hele werkwijze, of een endeldarmkorte intro? En ben je bovendien zeker dat je niet zeeziek wordt van een Prezi? Dan is dit misschien iets voor jou: de eerste en tevens officiële 7E-Prezi.

screenshot prezi
We overwegen trouwens om nog hulpmiddelen te ontwikkelen voor mensen die als Sneeuwwitje met de 7E’s aan de slag willen. Zo werken we aan een overzichtelijke poster en brainstormkaarten en ik overweeg zelfs om stand-alone versies te maken van de 7E-middelenscreener voor Mac en PC.
Wie weet, misschien krijgen we ze wel klaar tegen kerst! Of tegen Sinterklaas! Dan strooien we ze graag in één of andere hoek.

Auteur: Fran Bambust

Factotum: imagineer, stratege, concept & content developer, auteur van het 7E-model en jeugdboeken als Plafondmeisje.

Eén gedachte over “Samengevat staat netjes: 7E’s in een Prezi.”

Reacties zijn gesloten.