Een nudge-leesmap? Probeer het 7E-magazine

IMG_9102Al enkele jaren nu verzamel ik gedragsinzichtelijke artikels met Flipboard, een vrolijke app die het bijeengesprokkelde materiaal netjes bundelt in een digitaal magazine. De meest recente vondsten ervan vind je ook in de marge van deze website, maar het leest een stuk aangenamer en vlotter in Flipboard zelf.

Vroeger had je de app zelf nodig om die magazines te kunnen inkijken, maar sinds enige tijd volstaat een browser. Dit in gedachten en met de bijleeszomer voor de deur – laten we maar op regen rekenen, nietwaar – vond ik het een geschikt moment om mijn leesmap voor iedereen open te stellen.

Kortom, veel leesplezier met het 7E-magazine, en merk je dat ik een bijzonder interessant artikel over het hoofd heb gezien: aarzel dan niet me daar attent op te maken via twitter (@fatatookay) of in de commentaren. Samen wisten ze alles, nietwaar.

Auteur: Fran Bambust

Factotum: imagineer, stratege, concept & content developer, auteur van het 7E-model en jeugdboeken als Plafondmeisje.

2 gedachten aan “Een nudge-leesmap? Probeer het 7E-magazine”

  1. Hoi Karen, het ontdekkingsgenoegen is geheel wederzijds! Jouw site is meer dan boeiend. Ik volg je voortaan ook met veel plezier!
    Dank je wel!

  2. Mijn ontdekking van de dag. Mooie site heb je Fran. Ik ga je volgen! Ik herken me volledig in je carrièrepad, een duidelijke rode menselijke ‘gedrags’draad voor jou, niet voor de buitenwereld. Zoiets geldt ook voor mij. Inmiddels ben ik vol energie en passie bezig met schrijven, presenteren en adviseren over gedrag.

Reacties zijn gesloten.